Dobrodošli, posetioče! [ Registracija | Prijava

Objavi oglas

Uslovi Korišćenja

Uslovi Korišćenja

Sremski Oglasi

Poštovani korisnici oglasnog portala Sremski Oglasi. Želimo da vas obavestimo da od 24.05.2020. godine, sajt Sremski Oglasi počinje zvanično sa radom. Pošto smo proveli dosta vremena na unapređenju korisničkog portala i oglasa u opšte, došlo je do velikih promena po pitanju oglasa i njihovog postavljanja, svaki oglas koji se postavi, biće prethodno filtriran i modifikovan od strane administratora sajta, radi boljeg plasmana istog čitaocu i tražiocu odredjenih usluga ili roba. Prethodni oglasi su imali velikih propusta kod objavljivanja te su pojedinci da bi bili zastupljeni na prvoj strani našeg portala postavljali po 30 istih oglasa tako da drugi korisnici nisu mogli da budu primećeni, te smo morali da izmenjamo celu skriptu na sajtu zbog pojedinaca. Od sada svaki oglas koji je zanimljiv i sa slikom, biće objavljen na našoj facebook stranici koja trenutno broji preko 9500 hiljada vernih članova. Cilj nam je da napravimo kvalitetan sajt sa kvalitetnim sadržajem za potencijalne kupce, prodavce kao i za ponuđače određenih usluga iz regiona i šire, te ne želimo da kvarimo izgled i utisak. Takođe molimo sadašnje i buduće korisnike da obavezno postave bar jednu sliku oglasnog predmeta ili usluge adresu, telefon ili bilo kakav kontakt zbog zaštite naših drugih korisnika. Oglasi koje objavite su svakako vidljivi na internetu i nema potrebe da se za isti predmet, uslugu i slično postavlja 20 ili 30 istih oglasa. Oglasni portal automatski zadržava oglas te on neće biti vidljiv dok ga ne pregleda i objavi administrator sajta. Zabranjeno oglašavanje

1.Oglašavanje pod lični oglasi zabranjeno je postavljati oglase koji imaju slike neprikladnog sadržaja.(Kategorija momentalno ne postoji!)

2. Oglašavanje opojnih droga, alkoholnih pića, duvanskih proizvoda i ostalih akciznih roba.

3.Oglašavanje i reklamiranje maloletne dece, postavljanje slika maloletne dece u opasnim situacijama i opisom oglasa navodenje maloletnog lica na prevaru.

4.Oglašavanje roba i prodaja istih roba pod tudim brendom ili logom, piratskih kopija bilo koje vrste.

5.Oglašavanje prodaje medicinskih preparata bez da je prodavac licencirani i ovlašćeni distributer istih, kamagra, vijagra, preparati i lekovi koji se izdaju na poseban recept.

6.Oglašavanje bilo kojeg vida rasne, verske, politićke ili bilo kojeg oblika deskriminacije ličnosti ili njegovog stanja.

7.Oglašavanje koje namerno ili prikriveno podstiče ili dovodi u zabludu lice tj. ,primaoca oglasne usluge i izlaganje lica namernim troškovima uspostavljanja kontakta sa oglašivačem.

8.Molimo vas da naslov oglasa kao i tekst oglasa ne pišete velikim slovima u protivnom oglas neće biti objavljen!!

9.Izričito je zabranjeno postavljanje duplih oglasa ili pokušaj manipulacije da bi se isti oglas postavio dva ili više puta!!!!

NAPOMENA! Ako postavljate oglase uslužno za novac ili činite uslugu nekom prijatelju trećem licu, vi snosite kompletnu odgovornost za tačnost oglasa, ažuriranje oglasa, razne izmene i sl. Takođe ste odgovorni za brisanje oglasa koji ste postavili za treće lice. Primer: Postavili ste nekom da prodajete kuću, kuća je prodata ostao je oglas i ta osoba kontaktira nas neznajući da je oglas postavljen od strane lica koje postavlja uslužno oglase, brat, sestra i slično i zahteva brisanje oglasa. Takvo brisanje je moguće samo uz validan dokument izdat od organa R.Srbije koji će nam biti poslat na mail. Sajt Sremski Oglasi nije uključen ni u jednu transakciju izmeđju korisnika sajta, ne obrađuje plaćanja putem sajta i sl, ne garantuje za dostavu, ne garantuje ni za jedan vid transakcija, ne pruža usluge zaloganiti nudi „zaštitu kupca“ ili „garantuje za prodavca roba i usluga“ ! Zaštita korisnika portala od prevare na internetu

1.Izbegnite prevaru i nemojte plaćati preko Pay Pal-a ako osobu niste proverili,lično upoznali ili imate originalne podatke od iste.

2.Nikad ne plaćajte unapred preko Western Union, Moneygram ili drugih usluga plaćanja

3.Nemojte kupovati ili prodavati izvan vaše zemlje . Ne prihvatajte inostrane čekove